Sunday, May 29, 2011

Expo Usahawan Bumiputra.


Datang lah beramai ramai ke Expo Usahawan Bumiputra di tapak Expo Seberang Jaya,bermula dari 27hb Mei hingga 12hb Jun.
Bermacam macam jualan yang ada di sini ,kebanyakan nya assesori pakaian branded lelaki dan wanita yang murah belaka ,salah satu nya adalah jenama Adidas,Lewis,Nike dan lain lain lagi.BL tertarik pada dua ekor cicak Pokek lebihkurang 300 gram, cuma dijual rm 200 saja ,yang dulu diceritakan kononnya harga seekor Pokek boleh mencecah hingga ratusan ribu,hinggakan ada dah jadi jutawan segera kerana menjual Pokek ini.
BL sempat juga membeli beg duit kulit jenama lewis yang berharga rm 18 saja dan anak BL yang berumur 8 tahun hanya membeli dua ekor anak ikan yang berharga rm 3.Orang dapur saya hilang entah ke mana pergi kerana tempat ini umpama syurga baginya,maklumlah kerana terdapat pakaian berbagai fesyen.

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini JAMAL ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI SALEH di 0853-95881177 Untuk yg di luar indon telefon di +62853-95881177, Atau KLIK DISINI
    saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

    ReplyDelete